Bar Bricolage

{{ copy.detail.summerbarin }} Gent (Chinastraat 1)

Sfeerbeeld Bar Bricolage

What? Bar Bricolage is een ontmoetingsplek voor jong en minder jong en het eerste project van TOTUM, een Gentse cult-organisatie die jaagt op ongeziene locaties en upcycling hoog in het vaandel draagt. In deze pop-up kan je nog tot oktober terecht voor drankjes van onder meer Brussels Beer Project, BrewDog, Mobile Liquor Store en Drinks52. Cocktails nippen kan vanuit de hangmatten, partners zorgen geregeld voor voer voor de maag. Daarnaast staan plezier en cultuur centraal, zo kan je aan de bar een aantal spellen ophalen zoals petanque of Kubbs.

Looks? 80% van wat op deze oorspronkelijk ‘wilde’ plek werd gevonden, is herbruikt. Het resultaat? Een groene oase met een bar in een ruw, inventief en toch charmant jasje. Hout vormt de rode draad doorheen het geheel. Kaders, wegwijzers die best wel wat aan de verbeelding overlaten en originele accessoires sieren de plek op unieke wijze.

What else? Bar Bricolage staat bol van optredens en animaties. Veel partnerorganisaties springen ook mee op de kar. Een greep uit de geplande samenwerkingen deze zomer: Urgent, FoodMood, RoofFood, Uncle Babe’s, Jiggers, KraftFood, TedXGhent, Hedonis, Piet, Café Afsnis, Tangram records, Live Fast Die Young, Hot Club, …

Info? Geopend van donderdag t.e.m. maandag vanaf 16 u. Op zondag vanaf 10 u. Gesloten op dinsdag en woensdag. Nog tot en met 6 oktober.

{{ copy.detail.visitwebsite }} {{ copy.detail.or }} {{ copy.detail.discovermore }}

Bar Bricolage {{ copy.detail.notconfirmed }} {{ copy.detail.shareinformation }}?

{{ copy.detail.inthearea }}

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.