Koer de France

{{ copy.detail.summerbarin }} Gent (Speldenstraat 1)

Sfeerbeeld Koer de France

De Koer de France is terug! Geniet tijdens de Gentse Feesten overdag in een strandstoel van de Tour de France op groot scherm met een Ricard, Rosé of Orangina in de hand en bekom achteraf van de spannendste bergritten met Frans muzikaal entertainment van de bovenste plank. Allez, allez, venez!

Tijdens de Gentse Feesten (van 19 t.e.m. 22 juli) kan je op onze verborgen binnenkoer vlakbij de Vrijdagmarkt, terecht voor een stuk Frankrijkgevoel. De liefhebbers van de Tour de France genieten op groot scherm van de spannendste bergritten, gewaxte benen en gebronzeerde armen. De bolletjestrui kan je in volle vaart en in close-up bewonderen terwijl je je neervlijt in onze zalige zetels.

Breng gerust je kroost mee en laat hen zelf een Tour op de koer afleggen. Wil je je liever in het zweet fietsen? Test de bergroutes zelf uit tijdens een wedstrijdje 'koers op rollen'. En als je na de dagrit helemaal uitgeteld van de geziene inspanning moet bekomen, zorgen we dagelijks van 18 tot 19 uur voor muzikaal entertainment: Cléa Vincent (FR), Les Créateurs, Le Temps d'une Chanson en Bratzlavsky!

Op onze verborgen binnenkoer heb je het perfecte excuus om te komen aperitieven terwijl de koters zich vermaken, terwijl je vrouw haar nog een rosé laat inschenken en jij.. jij bent er natuurlijk enkel voor de koers. Gentse Feesten compleet verantwoord beleven heet dat dan.

PROGRAMMA
► Dagelijks van 14 tot 17.30 uur:
Kijk naar de Tour de France op groot scherm vanuit een zetel/strandstoel + kinderanimatie + koers op rollen en randonnozelheden

► Dagelijks van 18 tot 19 uur:
Apéro & Musique
- 19 juli: Cléa Vincent (Franse pop uit Parijs)
- 20 juli: Les Créateurs (broer en zus De Schepper, van band Gaspár, brengen eigen werk en favoriete Franse songs)
- 21 juli: Le temps d'une chanson (een muzikale reis naar het Montmartre van de jaren '40 en ’50)
- 22 juli: Bratzlavsky (eigenzinnige Franse poprock van een Franstalige Gentenaar)

► GRATIS

{{ copy.detail.visitwebsite }} {{ copy.detail.or }} {{ copy.detail.discovermore }}

Koer de France {{ copy.detail.notconfirmed }} {{ copy.detail.shareinformation }}?

{{ copy.detail.inthearea }}

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.