Repmond Rock Zomerbar

{{ copy.detail.summerbarin }} Kruibeke (Nederstraat / 't Eilandje)

Sfeerbeeld Repmond Rock Zomerbar

Vrijdag Iedereen Prominent op Repmond Rock zomerbar – Winebar met tapas

Zin in een gezellig avondje wijnproeven, genieten van heerlijke tapas en dansen op muziek gedraaid door de felste rosse van het land, namelijk Linde Merckpoel vergezeld van Johnny DC? Dan raden we jullie zeker aan om naar de Repmond Rock zomerbar te komen op 22 juni 2018.

In het VIP gedeelte heb je de mogelijkheid om tussen 19u en 23u zes verschillende topwijnen wijnen te degusteren, aangeboden door Vinthousiast uit Rupelmonde. Misschien heb je wel een smaak waarvan je langer zou willen genieten. Wel, dan mag je van je favoriete wijn nog een glaasje bijschenken. Begin je al te watertanden? Omdat we jullie zo graag zien (afkomen) en genieten, zullen er ook bijhorende tapas zijn, klaargemaakt door Cook on the Move. Frisdrank is gratis tijdens de openingsuren van onze V(rijdag) I(edereen) P(rominent)

Samengevat: je kan voor slechts €45 genieten van topwijnen, lekkere tapas als avondeten én de zomerbar met Linde Merckpoel en Johhny DC meemaken vanop de beste spot van het terrein! Reserveer alvast jullie tickets via https://repmondrock.eventsquare.co

{{ copy.detail.visitwebsite }} {{ copy.detail.or }} {{ copy.detail.discovermore }}

{{ copy.detail.inthearea }}

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.