La Brasa

{{ copy.detail.summerbarin }} Langemark-Poelkapelle (Diksmuidestraat 14)

Sfeerbeeld La Brasa

Kom samen met vrienden en/of familie genieten van ontspannende muziek, frisse cocktails en lekkere (grill)gerechten of tapas. Kortom, gezelligheid troef.

Onze zomerbar is toegankelijk voor het ganse gezin. Een plaats waar gezellig samen zijn met vrienden of familie centraal staat. Ook kinderen zijn welkom, op zondag zorgen we zelfs voor aangepaste animatie. Kom dus zeker samen met de kinderen genieten in een ontspannen sfeer op een unieke locatie met een fantastisch zicht.

Onze zomerbar is open vanaf donderdag 11 juli en dit elk weekend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Zowel het restaurant als de zomerbar is open vanaf 12u tot 23u ’s avonds. Op zondag sluiten we om 22u ’s avonds. Bij regen of koud weer kan de zomerbar gesloten zijn, kijk daarom altijd even op onze Facebook pagina. Ons restaurant blijft wel altijd open, ongeacht de weersomstandigheden.

Deze zomer kan je zowel binnen als buiten genieten van onze diverse vlees- en visspecialiteiten, op traditionele wijze gegrild op haardvuur. Je kan er tevens proeven van onze overheerlijke Jamon Iberico Pata Negra en andere tapas. Zelfs voor de allerkleinsten bieden wij heerlijke gerechten aan met kwaliteitsproducten!

Ons restaurant en zomerbar is gelegen in Langemark-Poelkapelle, dicht bij Ieper en makkelijk bereikbaar. Op 10 min. van Ieper, 20 min. van Poperinge en Diksmuide, 25 min. van Kortrijk, 30 min. van Roeselare en 35 min. van Veurne.

Kom je met de fiets? Dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen! Daarom is er voldoende plaats om uw fiets te parkeren op ons terrein.

{{ copy.detail.visitwebsite }} {{ copy.detail.or }} {{ copy.detail.discovermore }}

{{ copy.detail.inthearea }}

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.