Bobbejaanland Drive-In Movies

{{ copy.detail.summerbarin }} Lichtaart (Olensteenweg 45)

Sfeerbeeld Bobbejaanland Drive-In Movies

Zoals de naam doet vermoeden, kan je bij Bobbejaanland in Lichtaart genieten van een groot aantal blockbusters deze zomer. Utopolis Turnhout brengt je in samenwerking met Bobbejaanland terug naar de jaren 1940-1960 wanneer de drive-in movies hun piek bereikte. Misschien heb je het zelf niet meegemaakt, maar je hebt het vast gezien in de films!

De parking van Bobbejaanland wordt helemaal omgetoverd tot een strand & openluchtbioscoop. Het grote strand brengt je helemaal in de zomerse sfeer en vanuit je auto naar een film kijken zorgt voor een unieke ervaring!

Je mag met je auto het terrein oprijden vanaf 19:30 uur en om 22:00 uur (zonsondergang) start de film. Als je door de drive-through ingang binnenrijd kan je zelfs popcorn en wat om te drinken bestellen om tijdens de film op te eten. Alhoewel, de popcorn is meestal op voordat de film begint! Geen paniek, er is ook een korte pauze voorzien en de bar is open.

Kaartjes kosten 6 euro per persoon. Oldtimers (meer van 25 jaar oud) mogen op donderdag en zondag zelfs gratis binnen, haal die oldtimers dus zeker nog een keer uit de garage en laat ze deze zomer zien!

{{ copy.detail.visitwebsite }} {{ copy.detail.or }} {{ copy.detail.discovermore }}

Bobbejaanland Drive-In Movies {{ copy.detail.notconfirmed }} {{ copy.detail.shareinformation }}?

{{ copy.detail.inthearea }}

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.