Infographic: De evolutie van de zomerbars

De evolutie van de zomerbars, 2017

De zomer is net begonnen, de meeste zomerbars zijn open het is dus een goed moment om even te vergelijken hoeveel extra zomerbars er dit jaar zijn. In 2016 zagen we 146 zomerbars op de website, dit jaar kan je terecht in meer dan 200 zomerbars, 212 om precies te zijn. Dat is 45% meer dan in 2016!

De meest populaire zomerbars op zomerbars.be zijn alledrie zomerbars in Antwerpen. De meeste populaire zomerbars zijn (in volgorde): Jardim, Bar Paniek en Smokey Jo’s Cantina. Uiteraard zijn er nog heel wat andere zomerbars die druk bezocht worden, je vind ze allemaal op de site.

2017 is het eerste jaar dat we ook zomerbars zien verschijnen buiten Vlaanderen, met trots staat er nu 1 zomerbar in Wallonië en er is zelfs een zomerbar opgestart bij onze vriendelijke buren in Nederland, Piknik. Ja, er is dus 1, slechts 1, zomerbar in Nederland. We zijn er zeker van dat we in de toekomst meer zomerbars zullen zien oppoppen.

Dit jaar dus zeker geen gebrek aan zomerbars, waar je ook bent. Tijdens de zomermaanden verwachten we gemiddeld zo’n 190 uren zonneschijn, tijd genoeg om een van de vele zomerbars eens te bezoeken!

Alle data in de infographic komt van zomerbars.be, dit was correct op 24 Juni 2017. Meer informatie over deze data, neem contact op. Weer data: KMI België. Afbeelding bovenaan: Bar Noord / Cargo Zomerbar. Powered by Piktochart, make information beautiful.

Delen met je vrienden

Reacties

Gepost op 4 juli 2017 in Algemeen

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.{{ copy.likebox.title }}

{{ copy.likebox.description }}

Pug

{{ copy.likebox.hideforever }}