Zomerbars van 2017 openen de deuren

De zomer komt eraan, het warme weer is er al! Dit weekend zelfs een stevige 20° C, uiteraard zoals de jarenlange, Belgische traditie voorschrijft volgt hierna een periode van storm en regen.


© TC Harrison (Flickr)

Summer is coming

Een paar druppels regen en wat donder is uiteraard geen reden voor paniek, over een paar maanden begint de zomer namelijk echt en dan kunnen we elke dag in de zomerbars gaan zitten en genieten. De openingsdag van vele zomerbars is zelfs al veel vroeger, einde deze maand openen tal van zomerbars de deuren. Welke dan?! Hieronder enkele voorbeelden, maar kijk zeker ook eens naar de andere zomerbars in jouw buurt!

M HKA Zomerbar

De M HKA zomerbar is verborgen op het dak van het originele museum aan de stroom! Dit is mogelijk een van de minder bekende zomerbars op het zuid, je kan er dus echt tot rust kan komen. Open vanaf 28 april!

Bocadero

De zomerbar aan de waagnatie, een oude bekende binnen de Antwerpse zomerbars. Voetjes in het zand of voeten omhoog, zolang er maar een heerlijke cocktail in de hand zit. Bocadero opent dit jaar vanaf 12 mei!

Lente in het Park: Bar Nord

In afwachting van de nieuwe Cargo Zomerbar opent Restaurant Gå Nord een tijdelijke lentebar opent hun terras als tijdelijke lentebar! Op enkele meters wandelen van Cargo zomerbar vind je het terras waar je wat kan drinken en eten. De bar is open van 2 april tot 8 mei!

Jullie beurt!

Welke zomerbar kijken jullie het meeste naar uit? Laat het ons hieronder weten!

Delen met je vrienden

Reacties

Gepost op 8 april 2017 in Algemeen

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.{{ copy.likebox.title }}

{{ copy.likebox.description }}

Pug

{{ copy.likebox.hideforever }}