Ook de zomerbars kunnen niet weerstaan aan de gekte!

Elke zomer is dezelfde gekte er opnieuw! Dit geval hebben we het niet over de zomerbars, maar wel over de wielerrenners-gekte. Tijdens de zomer is iedereen in de ban van de “Tour de France”. En wat als we dat nu zouden kunnen combineren met de andere gekte tijdens de zomer? De zomerbars-gekte. Dat dachten deze 3 uitbaters ook. Let vooral op de namen van de zomerbars.

1. Café Le Tour in Antwerpen

Café Le Tour is een plaats op het Noordkasteel waar je iedere dag de Tour De France terecht kan tijdens de Tour. Volg de Tour aan de bar en waan je in het Zuiden van Frankrijk. Er wordt ook een fotowedstrijd georganiseerd. Elke dag wordt de foto met de meeste likes geprint als postkaart en alle postkaarten worden ook tentoongesteld en verkocht!

Meer informatie over Café Le Tour

2. Koer de France in Gent

Op deze verborgen binnenkoer vlakbij de Vrijdagmarkt kan je terecht voor een stuk Frankrijkgevoel. De liefhebbers van de Tour de France genieten op groot scherm van de spannendste bergritten, gewaxte benen en gebronzeerde armen.

Meer informatie over Koer de France

3. Bar De Tour in Schoten

Jeugdhuis Kaddish timmerde zelf een zomerbar in elkaar, je kan er de hele zomer lang terecht. Uiteraard zoals de naam het doet vermoeden wordt ook heir de Tour de France uitgezonden, die zal er dagelijks live te volgen zijn vanaf 13u.

Meer informatie over Bar De Tour

Delen met je vrienden

Reacties

Gepost op 13 juli 2017 in Algemeen

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.{{ copy.likebox.title }}

{{ copy.likebox.description }}

Pug

{{ copy.likebox.hideforever }}