Mozaïek zomert

{{ copy.detail.summerbarin }} Willebroek (Appeldonkstraat 60)

Sfeerbeeld Mozaïek zomert

Voor het derde jaar organiseert De Mozaïek een zomerbar. Het concept is dit jaar iets gewijzigd. Naast de twee zomerbars die door De Mozaïek worden georganiseerd zullen er vier Willebroekse verenigingen ook een keer openen. Naast een drankje nuttigen, zorgen de verenigingen ook voor een thema of extra activiteit.

Op 8 juni van 14 tot 17u organiseert Transitie Vaartland een Repair Café, waar je spullen die stuk zijn kunt laten herstellen. Er is ook een familieworkshop gegeven door de lokale afdeling van Natuurpunt. Je bouwt mee aan een reuzen insectenhotel.

Op 23 juni van 14u tot 18u staat Gezinsbond Blaasveld-Heindonk achter de bar in Tirolerstijl. Bij vertoon van je lidkaart krijg je een verrassing.

Op 20 juli van 17u tot 22u organiseert vzw De Vlinder een kinderdisco en krijgen kinderen die verkleed komen een gratis drankje. De Cuvée van Willebroek, wijn die verkocht wordt in de Delhaize van Willebroek kan je er proeven. Deze wijn wordt verkocht ten voordele van de vzw.

Op 3 augustus van 14u tot 24u is het Tropical Fever van jeugdhuis Perron 4 met dj’s, cocktails en mocktails.

De laatste vereniging is Assadaka zij zorgen voor sardientjes op de barbecue op 7 september van 14u tot 17u.

Om de zomerbar af te sluiten organiseert De Mozaïek voor de derde keer een gezellige boerenmarkt op 15 september van 14u tot 17u, waar ze de nadruk willen leggen op bio, eco en zelfgemaakt. Hiervoor is De Mozaïek nog op zoek naar mensen die een gratis standje willen. Heb jij zelfgemaakte dingen die je wil verkopen of overschot van je tuin dat je kwijt moet? Mail dan naar samenleven@willebroek.be of 03/866.91.2? Swishing komt dan ook voor de eerste keer naar Willebroek. Swishing is een organisatie die klerenruil organiseert. Je kunt dan je mooie kledingstukken die je niet meer aandoet ruilen voor andere. Meer info en inschrijven vind je op www.swishing.be.

{{ copy.detail.visitwebsite }} {{ copy.detail.or }} {{ copy.detail.discovermore }}

{{ copy.detail.inthearea }}

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.