Filmophetstrand

{{ copy.detail.summerbarin }} Zeebrugge (Zeebrugge Strand)

Sfeerbeeld Filmophetstrand

Filmophetstrand, een uniek zomerevent in Zeebrugge, met de unieke locatie op het strand vlak naast de Icarussurfclub is film op het strand iets wat je niet mag missen deze zomer.. Tijdens de warme zomermaanden kan je gewoon buiten een film kijken. Je hoeft niet meer naar de cinema te gaan om in het donker te zitten, dat zou zonde zijn! Beter gewoon buiten film kijken en ondertussen van het goede weer genieten in deze openluchtbioscoop!

Iedere donderdag worden er 3 films getoond, tijdens de namiddag zijn er 2 films gericht op de jeugd, deze starten om 14 uur en 16 uur. Vanaf 20 uur start de hoofdfilm op het programma, uitstekend om een lange dag op het strand mee af te sluiten dus. Alle films zijn volledig gratis, als je toevallig voorbij wandel neem dan gerust een plaatsje.

Je moet zeker niet een handoek of strandstoel vergeten om op te gaan zitten, anders ga je heel veel zand in je schoenen en kledij hebben na de film. Tijdens de film mag je gerust je picnic opeten en een glaasje drinken. Moest je je drinken vergeten zijn dan kan je bij de surfclub ook wat bestellen, vergeet niet je glazen terug te brengen na de film.

{{ copy.detail.visitwebsite }} {{ copy.detail.or }} {{ copy.detail.discovermore }}

Filmophetstrand {{ copy.detail.notconfirmed }} {{ copy.detail.shareinformation }}?

{{ copy.detail.inthearea }}

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.