Word ambassadeur van Zomerbars.be

Ondertussen zijn er al zo veel zomerbars over heel het land verspreid dat we ze zelf helaas niet allemaal zullen kunnen gaan bezoeken! Daarmee zullen de Zomerbars.be ambassadeurs mee helpen, en wie weet wordt jij wel de zomerbars.be ambassadeur van jouw regio!

Wat we verwachten

Eerst en vooral is het uiteraard belangrijk dat je er wel eens van houdt om naar zomerbars te gaan, we zijn namelijk erg benieuwd naar jouw ervaringen. Af en toe zal je als undercover-journalist op pad gaan, terwijl bij andere zomerbars zal je kunnen genieten van een luxe-ontvangst. Na je bezoek, schrijf je een kort artikel (min. 300 woorden) met je ervaring zodat we dit ook met andere zomerbar-fans kunnen delen. Vergeet je eigen artikel ook zeker niet te delen met jouw vrienden!

Wat wij je bieden

Door de samenwerking met verschillende zomerbars hebben we voor de amabassadeurs exclusieve aanbiendingen, gaande van een fles bubbels tot fingerfood voor jouw en je vrienden. Door nadien je ervaringen te delen krijg je ook toegang tot Verder krijg je ook ervaring binnen de evenementen en journalistiek-sector.

Hoe aanmelden?

Aanmelden kan heel eenvoudig door je favoriete zomerbar als reactie op dit artikel te vermelden, we nemen daarna contact met je op via Facebook!

Geen Facebook? Stuur ons een mailtje op info@zomerbars.be

Delen met je vrienden

Reacties

Gepost op 17 april 2017 in Algemeen

Bedankt voor uw toevoeging!

We kijken deze zomerbar even na en voegen deze zo snel mogelijk toe aan de map met alle andere zomerbars!

Nog een zomerbar toevoegen?

Zomerbar toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.{{ copy.likebox.title }}

{{ copy.likebox.description }}

Pug

{{ copy.likebox.hideforever }}